Стегнато и оформено дупе и прибран корем? Да, възможно е, и то само за миг.

Правилният режим на хранене и упражненията са ключът към дългосрочните резултати, но ако още днес искате да изглеждате добре и да облечете любимата дреха, която обаче ви се струва малко поотесняла, има бързо решение.

Как оформящото и стягащо бельо „работи“ и защо всяка дама се нуждае от него в гардероба си?

Обикновено стягащото бельо е изработено от плътен разтеглив плат, който здраво обгръща най-проблемните зони – корема, дупето и бедрата. По този начин фигурата се „изглажда“, а дупето видимо се оформя и повдига.

Оформящото бельо може да бъде няколко типа в зависимост от зоните, които обхваща. Най-предпочитани са стягащите бикини и шорти, които са с акцент върху ханша и корема. Те са с висока талия, която стига до бюста. Крачолите могат да бъдат с различни дължини – до средата на бедрото или до коляното например, за да могат да се комбинират както с панталон, така и с по-къси рокли и поли.

На пазара се предлагат и цялостни решения – стягащи бодита. Те обгръщат бедрата, корема и имат презрамки. Могат да обхващат бюста, а можете да ги носите и с друг сутиен. Стягащите бодита оформят ханша, талията, както и гърба. Наличието на презрамки предотвратява напълно риска от свличане и разместване на бельото.

Ето нашите предложения как само за миг да върнете самочувствието си и отново всичко в гардероба да ви стои добре.

Оформящи бикини Diosa

Оформящите бикини Diosa „прегръщат“ корема и ханша ви, като прикриват несъвършенствата. Видимо повдигат и оформят дупето и ви позволяват да облечете нещо по-прилепнало. Изработени са от удобна и дишаща материя, която ви кара да се чувствате комфортно цял ден. Силиконовата лента не позволява бельото да се размества и свлича.

 

Оформящи шорти Diosa

Също като бикините, така и шортите Diosa са с висока талия, която прибира елегантно корема. Шортите обаче стягат и бедрата, като видимо ги правят да изглеждат по-слаби. Направени са от двупластова материя, която оформя проблемните зони и повдига дупето. Силиконовата лента държи шортите на мястото им и гарантира удобството ви през целия ден.

 

Оформящо боди Diosa

Оформящото боди Diosa е цялостно решение за бързо моделиране на фигурата. То е отворено на бюста, което ви позволява да носите любимия си сутиен. Презрамките се регулират и правят невъзможно свличането и разместването на бельото. Оформящото боди прибира коремчето, извайва бедрата, оформя талията, подчертава бюста и повдига дупето.

Tsanko Stoyanov

Напишете коментар

Моля имайте предвид че е необходимо вашият коментар да бъде удобен от модератор за да бъде публикуван.