ИЗГЛАЖДА, ОФОРМЯ И СТЯГА

Моделиращото бельо Diosa е цялостно решение за оформяне на фигурата. Прибира корема, стяга бедрата и оформя ханша а силиконовата лента не позволява свличане.

Оформящо бодита

Бодито Diosa e цялостно решение за красиво подчертани извивки и стегната фигура. Направено от висококачествени и нежни на допир материали със силен оптически вталяващ ефект, то не се впива и не дразни кожата.

Стягащи шорти

Шортите Diosa предоставят множество ползи в един продукт: те имат силно оформящ и стягащ ефект, като висококачествената материя предпазва бедрата от изпотяване и протриване.

Моделиращи бикини

Бикините Diosa са направени от висококачествена и приятна на допир материя, която деликатно прикрива несъвършенствата, оформя и повдига дупето, моделира талията и в същото време не си личи под дрехите.

Интелигентна материя

Създадени по иновативна технология, разпределяща динамично еластичността на материята спрямо зоната в която се намира. Тази технология гарантира максимално оформяне на критичните зони, но същевременно запазва високи нива на комфорт и прави бельото Diosa удобно за ежедневно и продължително носене.